Klinikejers overvejelser

Workplace of veterinarian with laptop, plastic bottle, pipette, blue bandage and document in contemporary veterinary clinics
Group of objects necessary for medical treatment of animals

Overvejelser om salg starter ofte med tanken "Hvad skal der ske i fremtiden?"

Det er naturligt, at have overvejelser omkring, hvem der skal overtage klinikken, hvilket beløb et salg kan forventes at give, hvad der skal ske med klinikkens ansatte og hvilken rolle (om nogen) man selv har efter et salg. Ligeledes kan du gøre dig overvejelser om, hvorvidt der findes alternativer til salg på nuværende tidspunkt, eksempelvis hvis klinikken ikke er tilstrækkeligt salgsmodnet endnu og derfor alene kan indbringe et mindre beløb end forudsat med rette salgsmodning. Læs også om den ideelle klinik til salg.

Alle disse forudgående overvejelser, er typisk nogle vi hos DyrlægeAdvokaten gennemgår, når vi mødes med dig som klinikejer første gang. Ud fra dette fastlægges en handlingsplan for det videre forløb. Alt foregår diskret og anonymt, da medarbejdere typisk ikke er orienterede på dette tidspunkt.

Værktøjer og skabeloner

Download

Her finder du forskellige værktøjer og skabeloner, du kan bruge til salget af din dyrlægeklinik.

Du finder forskellige typer af værktøjer. Der er skabeloner, der fungerer som guidelines til salg, udkast til kontrakter m.m.

Den ideelle klinik

Hvorvidt en klinik er ideel til salg, afhænger af flere ting. Hvis klinikken er godt organiseret og du som klinikejer har en strategisk bevidsthed og retning for klinikkens udvikling, er det tillige en fordel i en salgssituation.


Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale pr. mail eller telefon, såfremt du har ubesvarede spørgsmål.

Salgsforløbet

Det typiske salgsforløb indledes med et såkaldt 'Letter of Intent'. Dyrlægeadvokaten.dk hjælper med at være tovholder i processen fra start til slut. 

Typiske fejl

Det er en typisk fejl hos sælgende klinikejere, at opgaven med salg undervurderes. Salg af en dyrelægeklinik kræver planlægning og mange klinikejere kommer for sent i gang.

Download

Her finder du forskellige værktøjer og skabeloner, du kan bruge til salget af din dyrlægeklinik. Du finder forskellige typer af værktøjer. Der er skabeloner, der fungerer som guidelines til salg, udkast til kontrakter m.m.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale pr. mail eller telefon, såfremt du har ubesvarede spørgsmål.

Vi hjælper med salget af din dyrlægeklinik

Som klinikejer kan der være forskellige tanker og overvejelser, som leder op til beslutningen om, at du ønsker at sælge din klinik. Vi hjælper dig med alle aspekter af salget.