Salgsforløbet

Workplace of veterinarian with laptop, plastic bottle, pipette, blue bandage and document in contemporary veterinary clinics
Group of objects necessary for medical treatment of animals
Salgsforløbet

Efter et indledende møde eller to er næste skridt et “indikativt bud” og et såkaldt “Letter of Intent”.  Vær opmærksom på, at forhandlingerne reelt starter fra ved første møde med køber, hvorfor vi som rådgiver allerede dér bør deltage. Du kan i download-sektionen hente et eksempel på et Letter of Intent indeholdende de væsentligste hovedpunkter. 

Dyrlægeadvokaten.dk hjælper med at være tovholder i processen fra start til slut.

Gennem det udarbejdede Letter of Intent fastlægges forhandlingsgrundlaget. Køber og sælger vil efterfølgende ved forhandling gennem sine rådgivere udarbejde de vilkår, som salget endeligt skal indgås under, hvilke nedfældes i en overdragelsesaftale. Når køber og sælger er blevet enige om samtlige vilkår for handlen, gennemføres salget.

Ved salg af en dyrelægeklinik tilbyder vi hos DyrlægeAdvokaten at være tovholder fra start til slut. Med erfaring fra andre forløb sætter vi os ind i din konkrete klinik, og hvordan den bedst muligt bliver klar til salg. Vi tilbyder aktivt arbejde med at løfte værdiansættelsen, ligesom vi bistår i forhandlingssituationer. Derudover er vi behjælpelig med udarbejdelse af de relevante juridiske dokumenter. Læs endvidere om den ideelle klinik til salg.

Værktøjer og skabeloner

Download

Her finder du forskellige værktøjer og skabeloner, du kan bruge til salget af din dyrlægeklinik.

Du finder forskellige typer af værktøjer. Der er skabeloner, der fungerer som guidelines til salg, udkast til kontrakter m.m.

Den ideelle klinik

Hvorvidt en klinik er ideel til salg, afhænger af flere ting. Hvis klinikken er godt organiseret og du som klinikejer har en strategisk bevidsthed og retning for klinikkens udvikling, er det tillige en fordel i en salgssituation.


Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale pr. mail eller telefon, såfremt du har ubesvarede spørgsmål.

Klinikejers overvejelser

Som klinikejer kan der være forskellige tanker og overvejelser, som leder op til beslutningen om, at du ønsker at sælge din klinik.

Typiske fejl

Det er en typisk fejl hos sælgende klinikejere, at opgaven med salg undervurderes. Salg af en dyrelægeklinik kræver planlægning og mange klinikejere kommer for sent i gang.

Download

Her finder du forskellige værktøjer og skabeloner, du kan bruge til salget af din dyrlægeklinik. Du finder forskellige typer af værktøjer. Der er skabeloner, der fungerer som guidelines til salg, udkast til kontrakter m.m.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale pr. mail eller telefon, såfremt du har ubesvarede spørgsmål.

Vi hjælper med salget af din dyrlægeklinik

Som klinikejer kan der være forskellige tanker og overvejelser, som leder op til beslutningen om, at du ønsker at sælge din klinik. Vi hjælper dig med alle aspekter af salget.